Herfstmarkt in s Heerenhoek

    Zaterdag 05 oktober werd in de Theresiahof in s Heerenhoek de jaarlijkse herfstmarkt georganiseerd. In de ontmoetingsruimtes waren diverse stands ingericht door beoefenaars van oude ambachten en werden diverse producten aangeboden. Zo kon men de technieken bewonderen van het textielvouwen, babbelaars bakken, wenskaarten opmaken en het maken van sieraden van zeeproducten.
Tevens was er een stand met oud-hollandse soepjes, een souvenir en informatiestand en een uitgebreide tafel met baby cadeautjes.

Meerdere vrijwilligers van de SVRZ verzorgden het rad van avontuur met een groot aantal prachtige prijzen, een loterij met envelop trekken, een tafel met allerlei lekkernijen en de hapjes en drankjes voor de belangstellenden. Entertainer accordeonist Frans Kasander uit Koudekerke was de hele dag in het centrum aanwezig om de ouderen te vermaken met een groot aantal gezellige liedjes.

Ook een groot aantal familieleden van de bewoners waren naar het Theresiaplein in s Heerenhoek gekomen om samen een gezellige dag te kunnen doorbrengen in de kantine. En tevens een bezoek te brengen aan alle aanwezige stands. Opvallend was dat er ook enkele bewoners van het hof belangstellenden, met grote trots, kennis lieten maken met artikelen die ze zelf in hun appartement in Teresiahof hadden gemaakt.

Hoewel er door de vrijwilligers aardig wat reclame was gemaakt voor de herfstmarkt viel het aantal bezoekers uit s Herenhoek en omgeving wat tegen. Maar voor de medewerkster welzijn van de SVRZ mevrouw Bianca van Wieren was het toch weer een geslaagde activiteit waar alle aanwezigen; bewoners en familieleden met plezier op kunnen terugkijken.

Getekend
Gerard van Damme  


De Foto's