Nieuwjaarsreceptie met Zeeuws tintje

Bij de organisatie van je jaarlijkse nieuwjaarsreceptie wil je wel eens iets anders bij de borrel en het hapje. Vooral wanneer je kantoor in Zeeland staat en juist daar de eerste activiteit in het nieuwe jaar wordt gehouden.

Er zijn meerdere bedrijven op het gebied van de horeca die je graag willen adviseren bij het realiseren van jouw ideeŽn. Maar organisaties die je kunnen helpen om jouw gelegenheid een regionaal, folkloristisch tintje je geven zijn er niet zoveel. Er vooral niet wanneer het idee ontstaat om de bekende Zeeuwse kap te presenteren. Dan is het niet eenvoudig om de juiste man op de juiste plaats te vinden.

Maar een vlotte medewerkster van je organisatie kan eigenlijk al vrij snel via google die Zeeuwse stichting vinden, die graag met je mee wilt denken. De St. Zeeuwse klederdracht heeft al vele jaren ervaring om elk idee een speciaal tintje te geven. Zij beschikken over een enorm groot netwerk die voor elke portemonnaie een passende oplossing kan vinden.

En wanneer je dan een tweetal dames met Zeeuwse kap tijdens je receptie oesters wilt laten openen en serveren is een oplossing snel gevonden. Door een ervaren kleedster van de Goese folkloristische organisatie werden beide kappen op authentieke wijze op het hoofd geplaatst.
En zonder enig probleem konden zij deze hele avond feilloos hun presentatiewerk verrichten. Wat niet eenvoudig was gezien het grote aantal belangstellenden.

Getekend
Gerard van Damme  


De Foto's