Privacy

De Stichting Zeeuwse Klederdracht respecteert de privacy van alle klanten en gebruikers van onze website. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van de Stichting Zeeuwse Klederdracht.

U dient zich ervan bewust te zijn dat de Stichting Zeeuwse Klederdracht niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites, die via een link op onze website bereikbaar zijn. Wij raden u aan bij het via onze website benaderen van websites van derden telkens de privacy statement en disclaimer van die andere website te raadplegen. U kunt zien dat u niet meer op onze website bent als de URL is gewijzigd.

Verwerken van persoonsgegevens
Wanneer u het contactformulier op de website gebruikt vragen wij naar uw contactgegevens enkel en alleen om de mogelijkheid te maken met u in contact te treden. Het is voor ons duidelijk dat wanneer u het formulier gebruikt en ingevuld verzend dat wij contact met u mogen zoeken. Wij verstrekken uw persoonsgegevens niet aan derden zonder uw toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.